maanantai 17. helmikuuta 2014

Musta lateksi tuli ja valtasi vuosikymmenen – ihanaa

Musta lateksi tuli ja valtasi vuosikymmenen – ihanaa itse asiassa vuosikymmeniä
( lateksi = luonnonkumi )
( PVC = Polyvinyylikloridi )
elokuvista ja sarjoista Varjojen valtakunta, Batmanin tytär, Batman – paluu, Catwoman, Ghost of Mars

Modernissa kauhussa ja toiminnassa toimija-nainen pukeutuu tiukkaan mustaan lateksiin, tai nahkaan, kokovartalopukuun, josta on muodostunut jo kaiken kattava uniformu. Se on tietenkin ikuisen seksikäs, arvoituksellinen, mutta myös aidsin ja kulkutautien aikana kuin kondomi, joka suojaa. Pukuun tai housuihin ja puseroon tai korsettiin kuuluu kaikkiin mustat korkeavartiset saappaat, jossa on paksut pohjat. Myös piikkikorkojakin voi olla.

Kumipuku, catsuit, kissanaisen puku, varsinainen kokovartalolatex on kuin kelmu, tietenkin musta. Se on tehty joustavista materiaaleista kuten trikoista, veluurista, lycrasta tai sittemmin joustamattomasta ja hiostavasta – mutta ha niin helppohoitoisesta PVC:stä, lateksista tai kumista. Nahkaa ja keinonahkaa unohtamatta. Catsuit pohjautuu myös Bizarren fetish-kenkien  bondage -kuvien kanssa kulta-ajalle 1940-1950-luvuille kiinnostavana alakulttuurina.

 Bizarren fetish-kenkiä -kuvia, jo 1940-luvulta asti huikean kiiltävät mustat kengät ovat kiinnostaneet ja kiihottaneet silmää. Veistoksellisina esineinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.